Het zijn moeilijke tijden voor de Horeca, ... restaurants/cafés proberen in deze bizarre tijden het beste van zichzelf te geven...

 

Volgens experten zullen we nog een tijd met het COVID-19-virus moeten leven.

 

De Horeca mensen moe(s)ten dan ook maatregelen blijven nemen om de verdere verspreiding of nieuwe opflakkeringen van het virus zoveel mogelijk te vermijden.

 

De restaurants en cafés mochten sinds 8 juni 2020 weer open, mits het naleven van een reeks sectorspecifieke maatregelen.

 

Ook hotels, B&B's, campings en andere vakantieverblijven mochten terug gasten ontvangen, mits het naleven van een reeks sectorspecifieke maatregelen.

 

'Cultuur in Beeld' was deze namiddag te gast in het Indonesisch Restaurant “GADO-GADO” gelegen in het 'Patershol' te Gent. (Vrouwebroersstraat 21)

 

Eén van de nog 3 restaurants in België die de typische Oosterse gerechten op je bord toveren.

 

Wij hadden een gesprek met Philippe Schaillee, zaakvoerder van Restaurant GADO-GADO, terwijl 'Siska' (wederhelft van Philippe) reeds druk in de weer was met de  voorbereidingen in de keuken om de klanten hartelijk te kunnen ontvangen…

 

 

Reserveringen: resengo.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Een impressie:
 

 

Foto's Didier De Wever

Video Jacqueline Dumortier - Interview Jean Buyle